Elinkaaripalvelut

RAITA Elinkaaripalvelu teleskooppikatsomoille – taatusti toimiva katsomo takaa häiriöttömät tapahtumajärjestelyt

Elinkaaripalvelut koskevat valmistamiamme teleskooppikatsomoita, jotka ovat valmistettu 1977 jälkeen, ja katsomossa tai käyttöohjeessa esiintyy joku näistä nimistä: Trampo, Finntramp, Karhu Urheilulaitteet, Voimisteluväline, Kerko, Kerko Sport, Kerko Katsomot tai TFP Markkinointi.

Elinkaaripalvelu on kestävää kehitystä

  • elinkaaripalvelumme tarjoaa vikojen ja häiriöiden ennalta ehkäisyä, korjausta ja modernisointia sekä asiantuntijapalvelua
  • katsomo on muunneltavissa tämän päivän käyttövaatimuksia vastaaviksi
  • uusimalla aikanaan perusrakenteeltaan kestäväksi valmistetun katsomon käytössä kuluneet komponentit saadaan elinkaarelle jatkoa
  • vältytään ennenaikaiselta, resursseja tuhlaavalta uusinvestoinnilta

Valmistamiemme katsomoiden elinikä yltää monen valmistuksessa käytetyn komponentin osalta useamman tuotesukupolven yli. Katsomon valmistajana ja yli 40 vuoden kokemuksella meillä on parhaat edellytykset suunnitella ja toteuttaa katsomon elinkaaren hallintaa, huomioimalla vanhojen ja uusien rakenteiden erot ja yhteensopivuudet.

Säännöllisellä ja asiantuntevalla toiminnalla optimoidaan katsomon toimivuus ja elinikä sekä ennen kaikkea häiriöttömät tapahtumajärjestelyt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti