Katsomo koulutus-, kulttuuri- ja kongressitiloihin

TARKOIN SUUNNITELTU JA LAADUKAS KATSOMO

Koulutus-, kulttuuri- ja kongressikatsomoilla on erityisvaatimuksia liittyen toiminnallisuuteen, varustukseen, laadukkuuteen ja akustiikkaan. Raita-katsomoilla on laadukas, tarkoin suunniteltu ja testattu perusrakenne, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

VALIKOIDUT PINTAMATERIAALIT KATSOMOON

Tasokkaan katsomon pintamateriaaleiksi tarjoamme valintamahdollisuuksia ja laatua. Käytäviin ja portaisiin voi valita parketin, laminaatin tai muovi-, linoleumi- tai tekstiilimaton. Tuolielementtien etupinta on vakiona maalattua teräslevyä, mutta elementit voidaan pinnoittaa myös esimerkiksi maalatulla tai viilutetulla mdf-levyllä. Tilaaja määrittelee metallirakenteiden värin.

SKANDINAAVINEN DESIGN NÄKYY KATSOMON TUOLEISSA

Ensisijaisesti koulutus-, kulttuuri- ja kongressitiloihin tarkoitetut tuolimme ovat nimekkäiden valmistajien mallistoista. Tuoleissa näkyy skandinaavinen design ja ne soveltuvat niin teleskooppikatsomoihin kuin kiinteille katsomoriveillekin. Tuolien verhoiluun on tarjolla useita, kuosiltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia kankaita.

KATSOMO, JOSSA ERITYISTARPEET ON HUOMIOITU

Raita-katsomoiden valmistustekniikka mahdollistaa yksilölliset toteutukset esimerkiksi ilmastoinnin ja akustiikan osalta. Meillä on erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja VIP-alueiden, ääni- ja valo-ohjauspöytäalueiden, tv-kuvauspaikkojen, invapaikkojen ja muiden erityisvaatimusten toteutukseen.

Katsomo on räätälöitävissä muun muassa porras- ja rivinumerovaloilla, paikka- ja rivinumeroinnilla, pääty- ja takaseinäkkeillä, käsinojilla, kirjoitustasoilla sekä rivien välisillä seinäkkeillä.

Katso lisää referensseistämme

Pyydä tarjous