Koulutus-, kulttuuri- ja kongressikatsomot

TARKOIN SUUNNITELTUA LAATUA

Koulutus-, kulttuuri- ja kongressikatsomoilla on erityisvaatimuksia liittyen toiminnallisuuteen, varustukseen, laadukkuuteen ja akustiikkaan. Raita-katsomoilla on laadukas, tarkoin suunniteltu ja testattu perusrakenne, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

valikoidut pintamateriaalit

Tasokkaan katsomon pintamateriaaleiksi tarjoamme valintamahdollisuuksia ja laatua. Käytäviin ja portaisiin voi valita parketin, laminaatin tai muovi-, linoleumi- tai tekstiilimaton. Tuolielementtien etupinta on vakiona maalattua teräslevyä, mutta elementit voidaan pinnoittaa myös esimerkiksi maalatulla tai viilutetulla mdf-levyllä. Tilaaja määrittelee metallirakenteiden värin.

Ensisijaisesti näihin kohteisiin tarkoitetut tuolimme ovat nimekkäiden valmistajien mallistoista. Tuoleissa näkyy skandinaavinen design ja ne soveltuvat niin teleskooppikatsomoihin kuin kiinteille katsomoriveillekin. Tuolien verhoiluun on tarjolla useita, kuosiltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia kankaita.

erityistarpeET huomioIDEN

Raita-katsomoiden valmistustekniikka mahdollistaa yksilölliset toteutukset esimerkiksi ilmastoinnin ja akustiikan osalta. Meillä on erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja VIP-alueiden, ääni- ja valo-ohjauspöytäalueiden, tv-kuvauspaikkojen, invapaikkojen ja muiden erityisvaatimusten toteutukseen.

Katsomo on räätälöitävissä muun muassa porras- ja rivinumerovaloilla, paikka- ja rivinumeroinnilla, pääty- ja takaseinäkkeillä, käsinojilla, kirjoitustasoilla sekä rivien välisillä seinäkkeillä.

Katso lisää referensseistämme

Pyydä tarjous