Urheilukatsomot

SIIRRETTÄVÄ TELESKOOPPIKATSOMO MONITOIMISALIIN

Raita-teleskooppikatsomo voidaan ajaa kokoon sekä eteen- että taaksepäin ja ne voidaan siirtää esimerkiksi salin puolelta toiselle. Pyörästöt, joiden varassa katsomo liikkuu, valitaan tilan lattiaan sopivaksi. Kokoon ajettuna katsomo on niin tiivis, että esimerkiksi pallot eivät pääse sisälle katsomorakenteisiin.

Raita-katsomoiden istuinmallistossa on monia urheilukatsomoihin sopivia vaihtoehtoja. Tuolityypistä riippuen katsomon korkeusjako per rivi voi olla 160–540 mm. Urheilukatsomot suunnitellaan niin, että niitä voi käyttää myös muihin yleisötapahtumiin.

TELESKOOPPIKATSOMO JÄÄHALLIIN

Raita-teleskooppikatsomot ovat hyvä ratkaisu jäähalleihin ja areenoille, joissa tarvitaan muunneltavuutta ja monikäyttöisyyttä. Teleskooppikatsomoiden rakenteet on suunniteltu niin, että ne on helppo ja nopea avata ja sulkea tilanteen mukaan.

Katsomoiden rakennesuunnittelussa, pintakäsittelyissä ja materiaalivalinnoissa otetaan luonnollisesti huomioon jäähallien kosteusolosuhteet.

SIIRRETTÄVÄ TELESKOOPPIKATSOMO ULKOTILOIHIN

Raita-teleskooppikatsomo soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös ulkona. Käsi- tai sähkökäyttöinen katsomo voi olla ulkona ympärivuotisesti – tai osan vuotta, jos kyseessä on siirrettävä malli. Ulko-olosuhteet huomioidaan rakenteiden suunnittelussa, materiaalivalinnoissa ja pintakäsittelyissä.

Parken Stadium -jalkapallostadionin teleskooppinen päätykatsomo, Kööpenhamina

 

Pyydä tarjous