Näyttämöt

näyttämöt kaikkiin TARPEISIIN

Korkealaatuinen Raita-näyttämö on erinomainen vaihtoehto silloin, kun näyttämön paikkaa halutaan vaihdella, tai kun neliöitä ei haluta sitoa harvemmin käytössä olevaan kiinteään näyttämöön. Näyttämön ollessa varastoituna siltä vapautuva alue jää muuhun aktiiviseen käyttöön. Raita-näyttämöt ovat teleskooppisesti kokoontyönnettäviä ja ne voidaan varastoida pieneen tilaan.

Näyttämöitä on kolmenlaisia: paljenäyttämö, moduuleista koottava esiintymislava ja tuolivaunun päälle koottava etunäyttämö.

Paljenäyttämöt

nayttamo_1Siirrettävä Raita paljenäyttämö voidaan nopeasti avata halutussa paikassa ja tilaisuuden päätyttyä siirtää takaisin varastoon.

Paljenäyttämöt ovat teleskooppisesti kokoontyöntyviä. Käsikäyttöinen näyttämö avataan käsin vetämällä ja suljetaan käsikammella veivaamalla. Sähkökäyttöistä näyttämöä ajetaan liikuteltavan johdon päässä olevilla ajopainikkeilla.

Siirrettävä käsikäyttöinen näyttämö voidaan varastoida esimerkiksi välinevarastossa. Sähkökäyttöinen näyttämö ei ole siirrettävä. Sille on hyvä rakentaa seinälle syvennys, johon se ajetaan käytön jälkeen.

Paljenäyttämöiden näkyvät pinnat ovat lakattua koivuvaneria.

Lisävarusteet: pyöräsiirtolaitepari, irtoportaat, sivukaiteet, verhojärjestelmä ja kulmapehmusteet kokoontyönnetyn näyttämön törmäyssuojaksi.


Globe stage -esiintymislavaT

moduuleista_esiintymislavaksiModuuleista koottava monikäyttöinen Globe Stage -esiintymislava soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhden moduulin koko on 100 x 200 cm ja korkeus valinnan mukaan 20–150 cm. Esiintymislvan kuorman kesto on 750 kg/m².

Esiintymislavan runko on alumiiniprofiilia. Kansimateriaalivaihtoehdot ovat vaneri, parketti, muovimatto tai  linoleumimatto.

Lisävarusteet: portaat, kaiteet, verhojärjestelmä, alustan suojaverhot ja säilytysvaunu.


 Verhojärjestelmät

verhojarjestelmaValmistamme kahdelaisia verhojärjestelmiä, koottavia ja käännettäviä.

Koottava verhojärjestelmä soveltuu käytettäväksi siirrettävän paljenäyttämön ja Globe Stage -esiintymislavan kanssa. Käytön jälkeen runkorakenteet ja verhot irrotetaan sekä varastoidaan toimitukseen sisältyviin varastotelineisiin.

Käännettävä verhojärjestelmä toimii kiinteään käyttöpaikkaan asennettavan paljenäyttämön, Globe Stage -esiintymislavan ja lattianäyttämön kanssa. Verhojärjestelmän rakenteet käännetään käytön jälkeen seinää vasten verhoineen.